Cautare

57527 de rezultate pentru "un cadou exotic pentru majestatea sa" (4.62 secunde)
Este o saptamana in care trebuie sa-si consolideze fortele. ... Inca nu a inteles sa rezolve problemele. Sa ramana acasa in asteptarea unor schimbari foarte importante. ... Gasesc rezolvarea problemelor printr-un consiliu de familie. ... Pot primi un cadou de la cineva care se gandeste intens la ei.
Amanarea ratelor la credite nu este un cadou, ci un mar otravit, atrage atentia analistul economic Adrian Negrescu, dupa ce Guvernul a venit cu aceste facilitati. Guvernul a adoptat un nou pachet de masuri de sprijin pentru populatie si companii, in valoare de peste un miliard de euro.
Potrivit declaratiilor sale, el nu a dorit sa primeasca un cadou de la seful sau Tariceanu, cu care a stabilit sa nu urmeze modelul cozilor de la aniversarile lui Nastase. "M-a indignat coada de la ziua lui Nastase si am convenit sa nu mai facem asa ceva.
Presedintele Traian Basescu i-a facut cadou, luni, o icoana, Sofiei Rusu, batrana sinistrata din localitatea bacauana Saucesti, pe care a ajutat-o cu materiale de constructie ca sa-si refaca locuinta, seful statului participand la inaugurarea casei respective.
Presedintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, si ministrul Turismului, Elena Udrea, au facut duminica Guvernului si Presedintiei un cadou inedit - un car cu oua gigant- , confectionate din ipsos si incondeiate in stil bucovinean. ... Udrea spune ca premierul Boc stia de cadou.
Boc i-a oferit Elenei Udrea insigna sa de partid. • Am avut sansa ca, din 8 ani cat am fost la conducerea partidului, 6 ani sa fim la Putere, sa stim ce e guvernarea, dar sa stim si ce e opozitia.
" De 1 Decembrie, am fost prezent la evenimentele organizate de comunitatile romanesti din Statele Unite ale Americii, al caror mesaj doresc sa il transmit azi mai departe, in Parlamentul Romaniei", pe care o puteti citi in continuare.
A trait o vreme in tari exotice, unde sotul sau, doctorul Boriceanu, pe care-l cunosc direct, a muncit sa vindece bastinasii, cu o devotiune rara, de maladii diverse.
Ce cadou i-a facut Viorel Lis si daca este impacata cu tot ce a trait pana acum, ne spune Oana.
Berbec Luna Noua iti stimuleaza creativitatea artistica si marcheaza inceputul unei perioade excelente pentru a demara un proiect legat de artele plastice, literatura, muzica etc. Ceea ce incepi azi are sanse mari de reusita, cu conditia sa nu te grabesti.
Berbec Se incheie un ciclu din viata ta, si ca la orice final de drum, a venit vremea bilantului. ... Incearca sa te detasezi de tot ce a fost, nu ramane blocat in fostele etape, doar pentru ca nu au iesit perfect, asa cum ai fi dorit.
El lasa in urma un sistem politic puternic destructurat, dezechilibrat si dominat acum de un partid, PD-L, organizat mai degraba ca o organizatie paramilitara. Este anul in care s-au consumat toate combinatiile posibile de aliante politice pentru asigurarea unei majoritati guvernamentale.
Pe site-ul thefoxinsider.com am gasit un anunt ce pare seducator: cum poti inlocui firma de cablu cu un dispozitiv simplu si ieftin. ... Nu vei mai plati vreodata pentru cablu sau abonamente? Acest dispozitiv te ajuta sa urmaresti gratuit programe TV!
Vedeta a propus un eveniment premium de travel adresat tuturor persoanelor din mediul de afaceri.
In acest an veti face o multime de reevaluari si pentru unii nativi acest lucru poate sa-i scufunde in autocompatimire. Luna la sfarsitul lui ianuarie poate provoca un val de evenimente ce duc spre excese de tot felul.
Organizatorul Forumului, Jean Louis Carteron, a anuntat intentia ca una dintre sesiunile acestuia sa fie dedicata fostului presedinte roman, omagiindu-i personalitatea cu prilejul aniversarii varstei de 80 de ani.
Antal Arpad a precizat pe Facebook ca ambasadorului SUA i-am facut cadou un steag al comunitatii secuiesti, steag care a devenit si simbolul lipsei de respect al autoritatilor fata de comunitatea secuiasca.
Bucharest RUNNING CLUB, organizatorul celor mai mari competitii de alergare stradala din Romania omologate international, a sustinut astazi, joi, 28 februarie, o conferinta de presa, gazduita de Ministerul Tineretului si Sportului, pentru a anunta calendarul evenimentelor si noutatile pentru anul 2019. ... Calendarul Bucharest Running Club pentru anul acesta este:
Tinerii care vor spune "da" in fata ofiterului starii civile vor primi, incepand cu 1 ianuarie 2007, "un cadou" de la stat in valoare de 200 de euro.
Dezvoltatorii imobiliari au inceput sa vanda in varianta nefinisata locuintele din ansamblurile rezidentiale, pentru a reduce preturile, masura care, alaturi de utilarea gratuita a bucatariilor si aplicarea de discounturi, reprezinta solutii pentru revigorarea vanzarilor.
google-analytics.com